Hytteservice

Hold hytten vedlike, hele året

Be om et pristilbud

 agwirenhold.kontor@gmail.com           473 95 704          Sportsvegen 5, 2636 Øyer            Org.nr 919 440 457

En komplett vedlikeholdspartner

AGWI Renhold AS forstår viktigheten av å holde hytten din i topp stand hele året. Regelmessig vedlikehold forebygger skader og forfall, spesielt i et klima som kan variere fra kalde vintre til fuktige somre. Ved å vedlikeholde hytta kontinuerlig, sikrer du ikke bare en behagelig opplevelse hver gang du besøker den, men også at verdien og levetiden på din investering opprettholdes.

Vi tilbyr hytteservice i områdene Øyer (Hafjell, Lisetra, Mosetertoppen, Musdalsætra og Trettenfjellet), samt i Lillehammer (Nordseter), Ringsaker (Sjusjøen), Ringebu (Kvitfjell) og Gausdal (Skeikampen), og sikrer at hytten din alltid er klar for sitt neste besøk!

Ikon - Hammer og spiker

Vaktmestertjenester

Løsninger for reparasjon og vedlikehold

Vårt team av kvalifiserte fagfolk står klare til å bistå med alt fra mindre reparasjoner til generelt vedlikeholdsarbeid, noe som er avgjørende for hyttas levetid og funksjonalitet.

Ikon - Snø fra sky

Snøfjerning

Vi gir deg trygghet gjennom vinteren

Gjennom vårt samarbeid med Adwist Bygg AS tilbyr vi effektiv snøfjerning fra tak. Dette er ikke bare et sikkerhetstiltak, men også essensielt for å forhindre skade på strukturen i de kalde månedene.

Online booking

Bestille hytteservice?

Adwist Bygg AS hjelper deg!

Kontakt oss på 939 50 057 eller adwist.homeservice@gmail.com

Besøk Adwist på Facebook